Uw dak laten isoleren of moet de dakbedekking hersteld worden?

Loodgietersbedrijf Witman helpt u

Neem contact op

Dakbedekking

Heeft u last van een lekkage in uw dak? Of moet de dakgoot vervangen worden? Geen probleem. Als installatiebedrijf uit Veenendaal voeren wij alle werkzaamheden uit wat betreft dakbedekking. Ons installatiebedrijf werkt voor diverse opdrachtgevers; van bedrijven tot particulieren.

Dakreparatie bij installatiebedrijf uit Veenendaal

Een lekkage in uw pand is erg vervelend. Voor de juiste oplossing bent u bij ons installatiebedrijf in Veenendaal aan het juiste adres. Wij voeren uw dakreparatie snel en secuur uit. Dus heeft u last van een lekkage, neem dan contact met ons op.

Maar het is niet altijd mogelijk om het dak te repareren. Als het dak te oud en / of van slechte kwaliteit is, moet de dakbedekking vervangen worden.

Dakbedekking vervangen

Wanneer de dakbedekking vervangen moet worden, gebruiken wij dakbedekking van zeer goede kwaliteit, voorzien van zwart granulaat. Het vergroot de levensduur van uw dak en ziet er nog mooi uit ook.

Soms moeten wij ook het dak opnieuw isoleren. Als installatiebedrijf gebruiken wij hiervoor Pir aluminium dakisolatieplaten. Dit brengt uw stookkosten omlaag. Bovendien geven wij bij het vervangen van uw dakbedekking tien jaar garantie op het nieuwe brandwerk.

Uw specialist in dakbedekking

Moet uw dakbedekking vervangen worden? Of heeft uw andere vragen? Neem dan contact met ons op. Uw installatiebedrijf staat u graag te woord.