Problemen met uw centrale verwarming?

Loodgietersbedrijf Witman helpt u

Neem contact op

Centrale verwarming

Elk huis is voorzien van een centrale verwarming. Maar soms komt het voor dat de CV-ketel vervangen moet worden. Of dat er juist CV onderhoud nodig is. Uw loodgieter uit Veenendaal voert alle voorkomende werkzaamheden uit wat betreft de centrale verwarming:

  • CV installatie
  • CV-ketel vervangen
  • CV onderhoud
  • Storingen CV

Ook voor het plaatsen van een extra radiator of aanleggen van een vloerverwarming staat uw loodgieter uit Veenendaal voor u klaar. Als dealer van Nefit plaatsen wij vooral Nefit ketels. Nefit ketels staan bekend om hun energiezuinige oplossingen voor verwarming en warm water.

Uiteraard plaatsen wij ook andere CV-ketels. Aan u de keuze natuurlijk. Naast de werkzaamheden rondom de centrale verwarming wijzen wij u ook op de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw CV-ketel.

Onderhoud van uw CV-ketel bij uw loodgieter uit Veenendaal

Als loodgietersbedrijf benadrukken wij dat het onderhouden van uw ketel essentieel is. Een storing komt altijd op het verkeerde moment. Bovendien zijn de gevolgen bij een gaslek catastrofaal. Wij raden u aan om uw CV-ketel één keer per jaar te laten onderhouden.

Gecertificeerd CO-keur / CO-vrij pas

We zijn gecertificeerd om te werken met gasverbrandingsinstallaties. Zo kunnen we aantonen dat we de installatie en het onderhoud voor onder andere cv-ketels mogen uitvoeren.

Neem contact met ons op

Wilt u ook een nieuwe CV-ketel of een afspraak maken voor het onderhouden van uw ketel? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.